Last van angst of dwang? Je bent niet de enige!

Gevoelens van angst en dwang kunnen je leven behoorlijk beheersen. Soms zo ernstig dat je je werk, vrienden en kennissen en zelfs familieleden kwijtraakt. Ben je bang om de straat op te gaan, heb je smetvrees of paniekaanvallen? Je bent zeker niet de enige. In Nederland hebben zo’n 1,9 miljoen mensen last van angst- en dwangklachten. Het kan erg opluchten om te praten met mensen die precies begrijpen wat je voelt, om je gevoelens te delen en ervaringen uit te wisselen. De Angst Dwang en Fobie stichting helpt je daarbij. Binnenkort starten weer lotgenotengroepen op verschillende locaties in Nederland voor mensen met angst- en/of dwangklachten. Voor Informatie en aanmelden: www.adfstichting.nl/lotgenotencontact of bel naar ADF: 0343 – 753 009.