Jeroens Clan: Grove muzikale zapcabaret is terug

VALKENSWAARD – Fris, grofgebekt en met gestrekt been. Maatschappijkritische liedjes, vrouwonvriendelijk gebral en patriarchale vunzigheid, maar met een eigentijdse portie kwetsbaarheid. Je mag er dus gewoon om lachen. Na hun succesvol debuutprogramma ‘Tere zieltjes’ vol snelle scènes, rauwe nummers en nietsontziende grappen. komt het cabarettrio Jeroens Clan nu met hun tweede programma ‘Korte metten’. Met lovende perskritieken. Nóg sneller, nóg rauwer, en nóg nietsontzienderder. Bram Kroon, Matthias Tuns en Jip de Poorter maken op genadeloze wijze korte metten met zichzelf, elkaar en het publiek op de eerste rij. Huilen doen ze thuis wel. Op vrijdag 1 maart vanaf 20.15 uur is de voorstelling van dit drietal te zien in De Hofnar in Valkenswaard.