Meer hoofdrolspelers Lindse Passion voorgesteld

LEENDE – Eerder werden al drie hoofrolspelers bekendgemaakt van de Lindse Passion, het groots opgezet muzikaal theaterspektakel op zaterdag 30 maart in het kader van het jubileumjaar van het Leendse kerkgebouw. Dit keer worden de zingende actrices voorgesteld. De rol van moeder Maria wordt gespeeld door Maud Mulder. Ofschoon nu wonend in Eindhoven, liggen haar roots in Leende en heeft zij al bij diverse muzikale Leendse evenementen opgetreden. Mirte Liebregts blijft, ondanks omzwervingen door binnen- en buitenland voor haar studies, graag en vaak betrokken bij wat er gebeurt in Leende. Met enthousiasme reageerde zij op de vraag, of zij de rol van Maria Magdalena op zich wilde nemen. Alle verdere informatie vindt u op www.kerkgebouwleende.nl.