Lichtstad Revue met spektakelshow naar ’t Perron

HEEZE – Zondag 21 april om 14.30 uur staat Lichtstad Revue in ’t Perron in Heeze met haar wervelende spektakelshow Platinum Express. Na succesvolle optredens in o.a. het Parktheater, de Kattendans en Het Klooster, komt het Eindhovense revuegezelschap nu naar Heeze. De show neemt het publiek mee op reis naar verschillende landen met een bont gezelschap kanjerlot-winnaars. Het belooft een onvergetelijke reis te worden: spannend, hilarisch, romantisch en verrassend. Laat je betoveren door schitterende zang, opzwepende dans, prachtige kostuums en de glitter en glans van Lichtstad Revue. Kortom: een spektakelshow die je niet mag missen! Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van ’t Perron, online via www.tperron.nl of telefonisch via (040) 226 4252.