Lezing voor mantelzorgers over levenstestament

LEENDE: Ontmoetingsruimte Leenderhof, Bibliotheek Dommeldal en Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende organiseren op donderdag 30 mei in het kader van ‘het Zorgkwartier’, een bijeenkomst voor mantelzorgers die dit keer over het levenstestament gaat. De lezing wordt verzorgd door notaris Annet Wijers. In een levenstestament krijgt het optreden van de mantelzorger een juridische basis en wordt voorkomen dat het vermogen van de verzorgde onder bewind moet worden gesteld. In een levenstestament kunnen ook wensen op medisch terrein worden vastgelegd. Zolang een verzorgde wilsbekwaam is, kan hij of zij een levenstestament laten opmaken. De bijeenkomst vindt plaats in Grand Café Leenderhof, Hofpad 2, Leende, aanvang 19.00 uur en afronding rond 20.30 uur.