Vrienden van de Brabantsedag kunnen nu inschrijven

HEEZE: Vrienden zijn onmisbaar, ook voor de Brabantsedag. De Vriendensteun draagt bij aan de kwaliteit, continuïteit en verdere groei van dit unieke evenement. Vrienden kunnen zich nu inschrijven,of hun inschrijving verlengen, om van de Vriendenvoordelen te genieten. Zij kunnen bijv. nu al tribunekaarten bestellen, die pas in juni voor het grote publiek beschikbaar zijn. Uiteraard ontvangen Vrienden van de Brabantsedag entreekaarten en de Paradegids voor de grootste theaterparade van het jaar. Er zijn drie Vriendenpakketten, waarbij voor Goede of Beste vrienden (overdekte) tribuneplaatsen zijn gegarandeerd. De Vrienden worden verder uitgenodigd voor de Vriendenavond op vrijdag 23 augustus. Het Vriendenformulier staat op brabantsedag.nl/vrienden.