Vrijwilligers gezocht voor Boek-aan-huis service

Older woman helping man reading book in library

HEEZE-LEENDE-STERKSEL – Bibliotheek Dommeldal wil graag mensen, die niet zelf naar de bibliotheek kunnen komen, tegemoet komen. Hiervoor introduceert Bibliotheek Dommeldal de Boek-aan-huis service. De boeken worden dan door vrijwilligers bij je aan huis gebracht. De vrijwilliger overlegt samen met je welke boeken je wil lezen en hoe vaak je nieuwe boeken wil lenen. Daarna komt de vrijwilliger eens in de 3 weken bij jou langs om boeken om te ruilen. Deze gratis service is voor alle inwoners van o.a. Heeze-Leende, die lid zijn van de bibliotheek. Om het project te laten slagen, is men nog op zoek naar vrijwilligers voor deze service. Voor informatie daarover, neem contact op met Bibliotheek Dommeldal via 040-2862805 of info@bibliotheekdommeldal.nl.