Vacature Coördinator Brabantsedag Ambassadeurs

Foto: Malou Evers Fotografie

HEEZE – De Brabantsedag heeft een mooie lijst aan ambassadeurs, die het evenement een warm hart toedragen. Ze bezoeken de Brabantsedag minimaal eens in de twee jaar en promoten de Brabantsedag door het jaar heen als daar mogelijkheid toe is. De organisatie van de Brabantsedag is nu op zoek naar een Coördinator Brabantsedag-ambassadeurs. Deze wordt het eerste aanspreekpunt voor de ambassadeurs en kijkt samen met hen, hoe ze de Brabantsedag landelijk kunnen promoten. Draag jij de Brabantsedag een warm hart toe en lijkt deze vrijwilligersfunctie iets voor jou of heb je vragen? Neem dan contact op met Secretariaat Brabantsedag, (info@brabantsedag.nl of 040 226 3139), en vermeld: vacature Coördinator Brabantsedag ambassadeurs.