Sterksel Kermis op 23, 24 en 25 mei

Sterksel – Alweer voor het derde jaar organiseert Stichting Leuk! Op Sterksel de kermis geheel in eigen beheer. Dankzij de sponsoren, de vele vrijwilligers, alle bezoekers en het mooie weer werd dit detwee voorgaande jaren een groot succes. Het gevarieerde aanbod van activiteiten in combinatie met de vele bezoekers haalde een sfeer terug die herinneringen opriep aan vroegere tijden. Dit is precies waar Stichting Leuk! Op Sterksel op had gehoopt. Ook dit jaar vaart de stichting op dezelfde koers verder.

Zaterdag 23 mei
Om 20.00 uur zal de kermis groots worden geopend door onze kleine gast…….
Vorig jaar was de feestband R.A.T.S. al een grandioos succes. Ook dit jaar zijn zij weer van de partij. De feestband R.A.T.S. zal vanaf 20.30 uur voor een onvergetelijke sfeer zorgen met hun gevarieerde repertoire van pop en rock nummers.

Zondag 24 mei
Vanaf 14:00 uur is het traditioneel familiemiddag met muziek van DJ Mark in de feesttent. Ondertussen is er naast het kermisterrein een Biggenrace. Een initiatief van een aantal dappere mannen en vrouwen die namens het BIG Challenge team op 4 juni meedoen aan de Alpe d’HuZes. Zij gaan op hun fiets in één dag zes keer de Alpe d’Huez beklimmen. Zij doen dit om geld in te zamelen voor het KWF.
Om 21.00 uur bestijgt de feestband De Heeren van het podium. Ze hebben een swingende avond beloofd, zorg dat u erbij bent!

Maandag 25 mei
Om 12:00 uur is er in de dorpskern voor de jeugd een vossenjacht , het vertrekpunt is de feesttent. Hier gaan ondertussen de ouderen gezellig samen met familie, buren, vrienden, dorpsgenoten kermiskienen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat u niet van de honger naar huis moet, want om 14:00 uur zal de Muziekvereniging de Heerlijkheid samen met het publiek weer een stoelendans houden. Vorig jaar was het al hilarisch, hoe wordt het dit jaar?
Vervolgens zullen de Sterkselse muziekkappellen de Blue Band, Ger van Huis en de Bloe Noots de middag muzikaal vullen. Vanaf 17:00 uur zal DJ Frank Groenen de laatste uurtjes van muziek voorzien en het evenement spetterend afsluiten.