ZoMareserAvond is in aantocht

MAARHEEZE – Nog een week en dan is het zover: de ZoMareserAvond! Op vrijdag 10 juli zal muziekvereniging De Poort van Brabant letterlijk haar “tent opslaan” voor de tweede editie van muziek en markt.
Onderhet motto: “Proef, Luister & Geniet”, zal het Tonny van Schaik-Wagenaarplein naast de muziektent gevuld zijn met allerhande kraampjes van lokale ondernemers. Van Yogalessen tot creatieve workshops, van handgemaakte sieraden tot beeldhouwwerk, van Zorgboerderij tot Stichting Sociaal Netwerk Cranendonck en nog meer. Op die avond zullen er ook heerlijke cupcakes van Confetti & Taart worden verkocht, waarbij een deel van de opbrengst ten goede komt aan de muziekvereniging.

De Poort van Brabant zal met maar liefst 4 geledingen aantreden, namelijk het Jeugdorkest, de Slagwerkgroep, het Koor en het Groot Orkest. Het jeugdorkest zal tijdens hun optreden choreografisch begeleid worden door de kleuterdanseresjes van RICK. Het zal een gezellige avond worden met een breed repertoire.Van K3 tot One Direction, van Deep Purple tot Mission Impossible en van The Beatles tot Krezip. Kortom een zeer divers programma en aanbod met voor elk wat wils! Toegang tot de markt en het concert is gratis. Kom proeven, luisteren en genieten op de ZoMareserAvond!!!