Wegafsluiting op Kloostervelden Sterksel

STERKSEL – Vanaf 18 november zal de weg noordzijde Dokter Ruttenpark worden afgesloten voor alle verkeer vanwege wegwerkzaamheden. Deze weg is nu nog voorzien van noodasfalt, dit heeft onder andere temaken gehad met de doorvoeringen voor de nutsbedrijven. Nu deze doorvoeringen allemaal gemaakt zijn, kan de definitieve asfaltlaag worden aangebracht. Hiermee zal ook een einde komen aan de ongelijkmatigheden in de weg als gevolg van de overgangen tussen het nieuwe asfalt en het noodasfalt en de stelconplaten ter plaatse van de nutsdoorvoeren. De werkzaamheden duren naar verwachting 2 weken, de weg zal op 4 december weer geopend zijn.

Voor het verkeer van en naar de Oostzijde van de wijk (Pimpelmeesstraat, Koolmeesstraat, Paviljoen Klaver en paviljoen Koperwiek) wordt een tijdelijke omleiding gemaakt.

Het verkeer van en naar de Westzijde van de wijk (Berkenlaan en Kempro) zal gedurende deze periode omgeleid worden via de Laan van Providentia (voorzijde klooster). Voor autoverkeer naar Sparrenlaan, Cederstraat, paviljoen Bongerd en PMT-gebouw geldt dat deze om moeten rijden om de boerderij heen en vervolgens via de omleiding weer op de Spechtenlaan uitkomen.