Kerstsfeer weekend Heeze op 12 december

HEEZE – Op zaterdag 12 december is het Strabrechtspleintje weer geheel in kerstsferen gehuld. Vorig jaar bleek het eerste kerstsfeer weekend in Heeze een groot succes dus kon een vervolg in 2015 eigenlijk niet uitblijven. Een leuke, gezellige en sfeervolle kerstmarkt met een twintigtal kraampjes omringt met diverse optredens geeft de bezoeker het ultieme kerstgevoel.
De decembermaand staat bekend als echte feestmaand en ook de Heezer Winkeliers Vereniging draagt haar steentje bij om de gezellige kerstsfeer bij de bezoeker naar boven te brengen. Op het grote grasveld zal een kiosk geplaatst worden waarin diverse optredens zullen plaatsvinden van zang en dans door jong en oud. Presentator van de zaterdagavond, Niek van Gennip, zal de bezoeker informeren tijdens het kerstsfeer weekend en de optredens aankondigen. Popkoor Lanara, de Lucky Bandits, 4LDC en DQ Dance maar ook optredens van ’t Inventielke, het jeugdorkest, de slagwerkgroep van de Fanfare St. Nicasius en een optreden van Linda Kessels en Nicole van Grunsven staan op het kerstprogramma de 12e december.
Naast de kerstmarkt en de vele muzikale optredens tijdens het kerstsfeer weekend kunnen de kinderen heerlijke broodjes bakken bij het kampvuur van scouting St. Nicasius en zal er een heuse Santa Run plaatsvinden. Naar verwachting zullen er driehonderd verklede kerstmannen door Heeze gaan rennen richting het Strabrechtspleintje, een unieke belevenis waar iedereen aan mee kan doen!
De kerstmarkt begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur echter is de gezelligheid dan nog niet ten einde. De optredens gaan door tot middernacht en ook voor de inwendige mens wordt uitermate goed gezorgd. Gluhwein, een biertje of een warme chocomel is geen probleem maar ook een bakje erwtensoep of een warme worst is verkrijgbaar op het Strabrechtspleintje tijdens kerstsfeer 2015.
Er is een fietsenstalling ingericht zodat de bezoekers de fiets gemakkelijk dichtbij het evenement kunnen parkeren alsmede toiletgelegenheid. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 12 december vanaf 17.00 tot 24.00 uur op het Strabrechtspleintje om te genieten van kerstsfeer 2015. De entree is geheel gratis en voor zowel jong als oud is het volop genieten.
Voor meer informatie:
Er zijn nog enkele kramen beschikbaar. Voor meer info kunt u contact opnemen met Rob Bruinsma rob@bodyenkids.nl
 
Bron: Heeze24.nl