Senioren en Computers

MAARHEEZE – Bijna alle cursussen zijn afgerond. We kunnen ons dus opmaken voor een nieuwe start. Onze open dag staat gepland op zaterdag 23 januari 2016 in ons leslokaal aan de Hoge Weg in Maarheeze. Aanvang 14.00 uur. We hebben een geheel vernieuwde website: seniorenENcomputers.nl

Op deze website staan de cursussen met de beschrijvingen vermeld. Ook kunt U zich op deze website voor een cursus aanmelden of vragen stellen.

Nieuwe cursussen zijn o.a.

Basiscursus Windows 10, een cursus voor echte beginners. Vervolgcursus Ipad, voor mensen die meer uit hun Ipad willen halen dan in de basiscursus is geleerd.

Verder zijn onze cursussen “Orde op uw PC” en “Veilig online” voor het eerst met succes gegeven.

De cursus Powerpoint gaat al op maandagmiddag 11 januari 2016 van start. In deze cursus leer je o.a. een diavoorstelling van je foto’s maken en tekst en muziek toevoegen, waardoor het nog leuker wordt om je (vakantie)foto’s te bekijken. Voor deze cursus zijn nog enkele plaatsen vrij.

Voor vragen of problemen met uw PC kunt u altijd bij onze inloopkamer (naast ’t Buuls zitje bij de Borgh) binnenlopen op dinsdag van 10.00-12.00 uur.

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met Kees Renkens (0620195559) of Wil Baselmans (0495-495566) of via de website seniorenENcomputers.nl (contact)