FC Cranendonck Zet Goede Stap Voor Lijfsbehoud

FC Cranendonck

HORN/CRANENDONCK – Het eerste elftal van FC Cranendonck heeft zondagmiddag goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de 4e Klasse. In Horn werd de eerste wedstrijd in de 2e (en laatste) ronde van de Nacompetitie met 0 – 2 gewonnen.

Een uitstekende corner van Driek van de Vorst werd na 15 minuten door Wouter Coninx ingekopt: 0-1. Horn kopte hierna een bal op de lat, maar de beste kansen bleven voor FC Cranendonck. Nory Saanen, Marijn Mommers, Guus Teunissen en Driek van de Vorst kregen kansen en in de 42e minuut werd het terecht 0-2. Een dieptepass van Dre de Leest werd door Klaas van de Wildeberg prachtig aangenomen en hij zette zich hiermee direct vrij voor de keeper. Hij bleef rustig en schoof de bal uitstekend in de verre hoek.

Komende donderdag (2 Juni) om 19.00 uur is de return op Sportpark De Braken tussen Soerendonk en Gastel.