Heeze kan Veritas Niet Van Periodetitel Afhouden

logo_rksvheeze

NEERITTER – Na het gebruikelijke aftasten, was het de thuisclub uit Neeritter die een overwicht creëerde. In de 15e minuut wist de Heezer verdediging nog een doelpunt te voorkomen, maar drie minuten later was het toch raak voor Veritas. Een ingespeelde bal van links kon bij de tweede paal binnengekopt worden: 1-0.

Tien minuten later leek een aanval van Veritas op niets uit te lopen. Vanaf de achterlijn werd nog een voorzet geproduceerd, die ook weer bij de tweede paal ongehinderd kon worden binnengekopt: 2-0. Heeze gaf zich niet gewonnen, maar tot de rust werd er niet meer gescoord.

In de tweede helft leken de bezoekers het betere van het spel te krijgen en dat resulteerde na een klein kwartier in de aansluitingstreffer. Michael Deelen gaf een uitstekende lange bal op Ivo, die zijn verdediger afschudde en ook de doelman kansloos liet: 2-1.

Nadat eerst Veritas nog even uit de schulp kwam, was het toch Heeze dat de overhand kreeg. Er werd flink druk gezet en dat resulteerde in flink wat kansen. Het wachten was op de gelijkmaker. Die kwam helaas niet en de 2-1 bleef staan. Voor Veritas betekende dat de eerste periodetitel en Heeze bleef met een kater zitten.

Volgende week thuis tegen Oranje Zwart Helmond moet het dan maar gebeuren om de punten in Heeze te houden.