Trimhockey Bij HC Cranendonck op Dinsdagavond

HC Cranendonck

Altijd al eens willen hockeyen? Of wilt u het hockeyen na jaren van afwezigheid weer oppakken? Kom dan op dinsdagavond naar de training van de trimhockeyers van hockeyclub Cranendonck. En nee, dat heeft verder niets met trimmen te maken, al doet de naam misschien anders vermoeden.

Hockey voor iedereen
Trimhockey is namelijk hockeyen voor iedereen die volwassen is, man of vrouw, ervaren of onervaren. Het leuke is dat iedereen meedoet op zijn eigen tempo en eigen niveau. Er zijn mensen die net zijn begonnen, maar ook ervaren rotten die geen competitie meer willen spelen, maar het wel heerlijk vinden om het spelletje te blijven beoefenen.

De training onder leiding van Peter Schijven en Martijn Beek is iedere week anders. Spelenderwijs komen de basisbeginselen van het hockeyen aan bod; slaan, pushen, dribbelen met de bal enz…. Aan het einde van iedere training wordt er standaard een onderlinge wedstrijd gespeeld. Daarbij kan het er fanatiek aan toegaan, maar nooit zonder rekening te houden met elkaars niveau. En na de wedstrijd, dan is er voor de liefhebbers tijd voor een gezellig derde helft met nabeschouwing.

Gratis zelf proberen

En hockey is misschien wel makkelijker dan u denkt. Al heel wat trimhockeyers die nog nooit een bal hadden aangeraakt, spelen nu mee in de avondcompetitie of bij de heren veteranen. Zo snel kan het gaan! Wilt u zelf ervaren of trimhockey iets voor u is? U bent van harte welkom om gratis drie keer mee te doen. Stuur een mailtje aan tc@hccranendonck.nl en dan zien we u graag op dinsdagavond van 20:45 tot 22:00 uur op het hockeyveld op Sportpark De Romrijten in Maarheeze.

Trimhockey HCC