Mierlo Hout en Heeze In Evenwicht

logo_rksvheeze
Vanaf de aftrap had Heeze het betere van het spel. Ze verzuimden echter dit in de stand tot uitdrukking te brengen.
Halverwege de eerste helft kreeg de thuisclub de overhand en zij wisten dat wel op het scorebord te brengen. In de 38e minuut werd een vrije trap vanaf rechts door Niek Klaassen binnengekopt: 1-0. Tot de rust kwam daar geen verandering in.
Na de thee begon Mierlo Hout goed. Dat leidde niet tot doelpunten. Na een kwartier kwam Heeze op gelijke hoogte. Na een goed lopende aanval belandde de bal bij Ivo Moerenhout, die niet nadacht en met een afstandsschot de 1-1 aantekende.
Er volgde onvriendelijkheden over en weer, mede doordat de scheidsrechter veel toeliet. In de stand kwam echter geen verandering meer. En dus moesten beide ploegen met een punt genoegen nemen. Voor Heeze waren dat twee verliespunten