FC Cranendonck blijft grossieren in gelijke spelen

FC Cranendonck

FC Cranendonck kan de eerste overwinning maar niet pakken. Ook deze middag op sportpark ‘de Braken’ moest FC Cranendonck genoegen nemen met een, achteraf gezien terecht,  gelijkspel.

De eerste helft was goed en wel aan de gang en FC Cranendonck kreeg al een dot van een kans. Via een mooie combinatie kwam de bal bij aanvaller Stan van Cranenbroek, die vrij voor de keeper kon aanleggen. Zijn schot ging rakelings naast het doel. In een verder gelijkopgaande eerste helft duurt het tot de 36ste minuut voordat een volgende kans te noteren was. Deze was voor Hoogeloon, die een gevaarlijk schot vanaf 20 meter door doelman Tom van happen goed gepareerd zagen. Tot aan de rust bleef het zodoende 0-0.

Na de pauze werd de wedstrijd iets opener en zochten beide ploegen de aanval. Een aanval van Hoogeloon, 8 minuten na rust, kon in eerste instantie door de FC Cranendonck verdediging nog worden tegengehouden, maar de voorzet die daarop volgde werd helemaal vrij door de Hoogeloon spits met een boogje over keeper Tom van Happen gekopt en de 0-1 was een feit. Enkele minuten later had FC Cranendonck de gelijkmaker bijna te pakken, maar een Hoogeloon verdediger kon de bal, na een mooie stift van spits Ralph van Meijl, nog net voor de doellijn tegenhouden.

Tot 20 minuten voor tijd was Hoogeloon de iets betere ploeg, zonder echt gevaarlijk te worden, maar hierna trok FC Cranendonck de wedstrijd helemaal naar zich toe. Tien minuten voor tijd kreeg FC Cranendonck de allergrootse kans van deze wedstrijd. Spits Ralph van Meijl was de keeper van Hoogeloon al helemaal voorbij en voor een leeg doel schoof Ralph de bal via de buitenkant paal naast het doel. Het geluk zat Ralph, en daarmee FC Cranendonck,  deze middag niet mee. De druk op de Hoogeloon verdediging werd steeds verder opgevoerd en gelukkig voor FC Cranendonck bracht dit offensief enkele minuten voor tijd toch nog de verdiende gelijkmaker. Een corner werd door aanvoerder Rob Slenders tussen diverse spelers ingekopt en de bal belandde mooi tegen het net, 1-1. Even later blies de scheidsrechter het laatste fluitsignaal en stond er een terechte 1-1 op het scorebord.