TV kerkdienst op zondag 13 december in plaats van op zondag 6 december

bidden katholieke kerk

De pastores van Cranendonck en Heeze-Leende hebben vrijdag in goed overleg met RTV Horizon helaas moeten besluiten om de TV kerkdienst die komende zondag 6 december vanuit Budel-Schoot zou worden uitgezonden te verzetten naar zondag 13 december. Dit, omdat het wegens omstandigheden niet mogelijk is gebleken om de geplande opname van de TV kerkdienst dit weekeinde door te laten gaan. De geplande diensten in de kerken zullen dit weekeinde wél doorgaan.

Indien u komende zondag toch een kerkdienst op TV wilt volgen, dan kunt u om 10.00 uur op NPO2 de eucharistieviering vanuit de kathedrale basiliek St.-Jan in Den Bosch met als hoofdcelebrant bisschop mgr. Gerard de Korte volgen. Ook is het mogelijk om vanaf 11.00 uur via livestream de kerkdienst van de H. Nicasiusparochie vanuit de H. Brigidakerk in Geldrop te volgen via het Youtubekanaal van Parochie Heilige Nicasius.

De pastores van Cranendonck en Heeze-Leende hopen dat u samen met hen op de derde zondag van de Advent, 13 december, vanaf 11.00 uur op TV Horizon weer samen wil komen rond de levende Heer.