Winnaars loterij “BuitengeWOON Heeze-Leende bekend

Vandaag heeft wethouder Jos van Bree, mede namens Rabobank Dommelstreek en woningcorporatie woCom, vijf mooie prijzen uitgereikt aan de winnaars van de gratis loterij, die afgelopen zaterdag plaatsvondtijdens de woonmarkt BuitengeWOON Heeze-Leende. Deze markt werd door ruim 600 mensen bezocht. Gemeente Heeze-Leende, Rabobank Dommelstreek en woCom kijken terug op een zeer geslaagde en inspirerende dag.
Winnaars
Na afloop van de woonmarkt afgelopen zaterdag, trokken vijf ondernemers, ieder één lot uit een “stembus”. De eerste drie getrokken loten zijn van de heer Fons van den Heuvel, mevrouw Jennie Boeijen en mevrouw Corry Schins. Zij kregen een bon van € 50,00 te besteden bij alle Welkoop-winkels (voorheen De Boerenbond). Voor deze prijs werd gekozen omdat Welkoop Heeze de plantjes heeft gesponsord, die werden uitgedeeld op de woonmarkt. De laatste twee loten zijn van de heer Tiny Broeren en mevrouw Anne-Marie Noordman. Zij kregen een boekenbon ter waarde van € 40,00.
Deze eerst grote woonmarkt was een initiatief van gemeente Heeze-Leende, Rabobank Dommelstreek en woningcorporatie woCom. Wethouder Jos van Bree: “De organisatie kan terugkijken op een geslaagde en inspirerende dag! We wilden niet alleen informeren maar ook stimuleren en dat lijkt in ieder geval gelukt. We bekijken nu ook of we een vervolg kunnen geven aan deze woonmarkt, mogelijk in de vorm van een Platform Wonen”.