Geslaagd Sportgala in Heeze-Leende

HEEZE-LEENDE – Tijdens een dukbezocht Sportgala in dorpshuis ‘t Perron in Heeze, werden afgelopen zaterdag de sportiefste inwoners van Heeze-Leenden gehuldigd.
Dressuurruiter Anne Meulendijks werd Sportvrouw 2014. Zij behaalde afgelopen jaar het Nederlands en Europees kampioenschap bij de Young Riders.
Sportman 2014 werd atleet en marathonloper Pieter van Beekveld. Dit jaar gaat hij zich als ambassadeur inzetten voor de SterkselCity Run (mede door van Beekveld geopperd), wat een van de onderdelen is van het Jubileumjaar van de Muziekvereniging de Heerlijkheid Sterksel.
Sportploeg 2014 werd het A-klasse team van handboogsportvereniging Willem en Tennisvereniging TV Heeze werd ‘Sportvereniging van het jaar’.
De prijs voor het Sportalent ging naar Lotte Meulendijks. zij werd in 2014 tweede bij het NK Junioren en behaalde met haar team de zilveren medaille op het EK dressuur in Arezzo (Italië).
Verder werd het vrijwilligersteam van RKSV Sterksel bekroond met sportvrijwilligersteam van het jaar 2014 voor het vele werk op en rond het sportpark in Sterksel.
Turner en schoonspringer Pjotr Martens van basisschool Dirk Hezius kreeg de titel Sportiefste Leerling.