Kamerlid en Statenlid bekijken verkeerssituatie

HEEZEe-LEENDE – De PvdA afdeling Heeze-Leende heeft bij zowel de provinciale als de landelijke politiek aandacht gevraagd voor de nijpende verkeerssituatie in de gemeente Heeze-Leende. Zoals iedereenmet een te hoge regelmaat ervaart, staan de doorgaande wegen in Heeze, Leende en Sterksel direct volledig vast als er ook maar ‘dit’ gebeurt op een van de snelwegen.

Vrijdag 13 maart zijn Tweede Kamerlid Duco Hoogland met zijn medewerker Coen Pouls en het Provinciale Statenlid Annegien Wijnands op bezoek geweest in Heeze-Leende om zich van de problematiek op de hoogte te stellen..

De mening van de delegaties was duidelijk: zorg dat dit regionale probleem wordt gekoppeld aan een groot project en maak duidelijk dat het een provinciaal probleem is. PvdA 2e Kamer en PvdA provincie willen graag voor het einde van 2015 een vervolg gesprek.

De PvdA fractie in de gemeenteraad van Heeze-Leende zal bij de behandeling van de kadernota erop aan dringen dat de verkeersproblemen, na de proviciale verkiezingenvan woensdag bij de nieuwe, gedeputeerde voor verkeer op de agenda gaat komen.