Reconstructie Oude Stationsstraat-Emmerikstraat

HEEZE – De gemeente gaat de riolering vervangen in de Oude Stationsstraat en het aansluitende gedeelte van de Emmerikstraat tot aan het spoor. Ook wordt er een definitieve weg aangelegd naar de bedrijvengelegen aan de Oude Stationsstraat. De riolering van deze straten moet worden vervangen. Omdat de weg hiervoor in zijn geheel moet worden opengebroken, richt de gemeente de Oude Stationsstraat ook opnieuw in, waardoor er minder overlast ontstaat.

De inrichting van de Emmerikstraat helemaal 30 km/u zone. In de Oude Stationsstraat komt asfalt te liggen. Dit is in samenspraak met de bewonerscommissie Oude Stationsstraat besloten. De tijdelijke weg naar de bedrijven toe, naast de brandweerkazerne, wordt vervangen door een definitieve verharding.

De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd

Fase 1: 15-06 t/m 10-07 Oude Stationsstraat (toegangsweg bedrijven)
Fase 2: 13-07 t/m 31-07 Oude Stationsstraat (toegangsweg bedrijven/ spoorwegovergang)
Fase 3: 31-08 t/m 02-10 Oude Stationsstraat tot rotonde
Fase 4: 05-10 t/m 20-11 Emmerikstraat

Heeft u vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Stefan IJpelaar. Hij is de omgevingsmanager van de aannemer Van der Zanden en is te bereiken op telefoonnummer 013-513 13 37 of via stefan@vanderzanden.nl. Elke donderdagmiddag tussen 13.00 en 14.00 uur kunt in de keet van Van der Zanden terecht voor informatie en vragen. De keet staat op het terrein van Meulendijks Rondhout, op het eind van de toegangsweg naar de bedrijven van de Oude Stationsstraat.