KVW: avond-4-daagse

MAARHEEZE – Op dinsdag 16 juni 2015 gaat de avond-4-daagse weer van start in Maarheeze. Iedereen kan zich inschrijven voor de 5 km of de 8 km. De lopers starten iedere dag tussen 18 uur en 19 uur. Wevertrekken iedere dag net als afgelopen jaren vanaf een andere locatie en daar komen we ook weer aan. Door de inzet van de KBO worden er weer 8 nieuwe routes gemaakt! Het Gilde zorgt opnieuw via markeringen dat verkeerd lopen wordt voorkomen.
De laatste avond proberen we een extra groot feest te maken door wandelaars te vragen verkleed te komen! Ook nodigen we iedereen uit om de wandelaars langs het laatste stuk van de route aan te moedigen of feestelijk in te halen bij Marishof, natuurlijk met muziek en een lekker drankje. Jonge deelnemers die verkleed komen mogen een verrassing grabbelen!

Sinds enkele jaren is KVW-Maarheeze lid van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN, voorheen NWB). Dit betekent dat iedere deelnemer via de KWBN verzekerd is en dat de medailles door de KWBN verstrekt worden. U kan ook inschrijven voor slechts 1 avond. Dit kan iedere avond op de startlocatie en de kosten per avond bedragen dan 1 euro. Inschrijven via de website kan nog t/m 14 juni. Daarna is het nog mogelijk op 16 juni op de startlocatie bij voetbalkantine Sportpark De Romrijten.