Themadag Seniorenvereniging Maarheeze

MAARHEEZE – Op verzoek van de gemeente organiseert de Seniorenvereniging Maarheeze een themamiddag over de veranderingen in de langdurige (ouderen)zorg, de veranderingen in de WMO en wijzigingen in dezorgverzekeringswet.
Daarnaast zal informatie worden gegeven over het project de Helpende Hand en de status van de toekomstige ontmoetingsplaats voor jong en oud: de huidige St. Josephschool. Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle senioren in de kern Maarheeze, echter senioren uit andere kernen van de gemeente Cranendonck zijn ook van harte welkom.

Namens de gemeente zal Mevr. Claire Haarmans informatie geven over de veranderingen van de WMO sinds 1 januari. Mevr. Ellen van Happen, wijkverpleegkundige, geeft uitleg over de veranderingen binnen de zorgverzekeringswet. De Wet Langdurige Zorg zal worden toegelicht door een deskundige van de Stichting Land van Horne. Uiteraard krijgt u voldoende gelegenheid om vragen te stellen. De twee onderwerpen: het project de Helpende Hand en informatie over de St. Josephschool zullen kort worden besproken. De laatste stand van zaken zal u worden meegedeeld.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op vrijdag 9 oktober 2015 van 13.30 – 16.30 uur in de Smeltkroes in Maarheeze. Deelname is kosteloos, maar aanmelden is noodzakelijk in verband met de zaalbezetting. Aanmelden voor 5 oktober kan via een email of telefonisch aan: Marijke Keizer: f.keizer@upcmail.nl tel 594292 óf Peter Joppen: phwjoppen1946@kpnmail.nl tel 593247.