Mark van de Veerdonk in de Smeltkroes

MAARHEEZE – Mark is inmiddels vaste gast in de Maarheeze, hij was hier o.a. met “Weltebarsten” en “Tolaat de vlogodre kiwjt” en altijd met veel succes. Op zaterdag 28 november presenteert AK De Smeltkroes zijn nieuwe programma “TOF”, een voorstelling die TOF heet en ook is !

Mark heeft namelijk schoon genoeg van al dat gesomber. De een moet zijn huis verkopen om zijn hypotheek te kunnen betalen, een ander kan slechts nog met moeite zijn veters strikken omdat het harde stukje aan het uiteinde weg is – allemaal heel erg – maar waarom moet iedereen zo doorzaniken over al dat klein leed ?
Volgens hem is er onderhand al genoeg gezeurd. In TOF belooft van de Veerdonk enkel positieve verhalen en gedachten voor het voetlicht te brengen. Het wordt dus weer tweemaal 50 minuten verbaal vuurwerk vol onverwachte grappen, belachelijke anekdotes en onmogelijke verdraaiingen. Ook een ingenieus decorstuk zal natuurlijk niet ontbreken !
Wat ? Nou,het  is in ieder geval TOF !

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.de-smeltkroes.nl, alleen op de dag van de voorstelling kan er telefonisch gereserveerd worden en wel via 0595-593219.