Verslag: RKVVO – RKSV Heeze

logo_rksvheeze

De bezoekers begonnen goed aan de wedstrijd want al na 6 minuten kwamen ze op voorsprong.

Ad Snoeijen stuurde met een goede dieptepass Jorg van Galen op avontuur. Even leek het erop dat hij te ver naar de achterlijn werd gedwongen, maar hij kon de bal toch nog, onder de doelman door, binnen schieten: 0-1.

De thuisploeg liet het er niet bij zitten en toog in de aanval. En er kwamen kansen, die echter niet benut werden. Ook waren er enkele kansen voor Heeze. Vlak voor de rust werd er een daarvan benut. Steven van Dijk werd diep gestuurd (door weer Ad Snoeijen) en ging alleen op de doelman af. Hij bleef kalm en schoof de bal langs de doelman in het doel: 0-2. Dat werd ook de ruststand.

Na de thee ging RKVVO volop in de aanval om te proberen iets recht te zetten. Een Oerlese verdediger deed dat iets te fel en kreeg zijn tweede gele kaart en kon met rood gaan douchen. Dat maakte het voor Heeze makkelijker zou je zeggen. Ze kwamen echter toch onder grote druk te staan. Met man en macht werd er verdedigd, maar ze hielden de gelederen gesloten en konden de nul houden.

Toen Jorg van Galen een minuut of zeven voor tijd profiteerde van de ruimte die hij kreeg en met een afstandsschot de 0-3 aantekende, was de strijd gestreden. RKVVO bleef het nog wel proberen, maar zoals gezegd hield de Heezer verdediging stand. De drie punten gingen mee naar Heeze en dat werd tijd.