Staande ovatie voor Popkoor Lanara in Heeze

HEEZE – Op 14 en 15 november heeft Popkoor Lanara uit Heeze twee uitverkochte zalen kippenvel bezorgd tijdens de concerten “Reflections” ter ere van haar 20-jarig bestaan.
De theaterzaal van Dorpshuis ‘t Perron in Heeze was geheel gevuld met muziekliefhebbers die hun hart hebben kunnen ophalen aan de show die Lanara voor het voetlicht bracht.
Een show van 40 enthousiaste zangers en zangeressen in kleurige outfit, een swingend combo en een bevlogen dirigent.  Het publiek genoot zichtbaar én hoorbaar van het gevarieerde repertoire, de bijbehorende beelden, de persoonlijke reflecties en de eigentijdse choreografie.
Vooral de nummers “Bohemian Rhapsody”, “Bridge over Troubled Water” en het a capella gezongen “Lonesome Road” zorgde voor kippenvelmomenten.  Ook veel bijval kregen “Stil in mij”, “Valerie” en “I’m so excited”. Een staande ovatie kreeg de toegift ”Iedereen is van de wereld”.
Mede dankzij de gastoptredens van Demoteam Dansschool The Boogie Academie, Mari de Bijl, Mannenzanggroep Plezant en de beat van de Afrikaanse trommels van Djembégroep Lanara, waren het twee prachtige optredens.