Nieuwe tribunebanken voor hockeyclub Cranendonck

Zondag 30 november sloot hockeyclub Cranendonck de laatste speeldag van de najaarscompetitie heel feestelijk af. Niet alleen speelden de drie seniorenteams die dag thuis, ook werden de nieuwe Rabobanktribunebanken onthuld én vond de prijsuitreiking van de ballonnenwedstrijd plaats. Kortom een sfeervol en druk programma op de laatste, zondag van het veldseizoen.

Onthulling RABO-banken
Na de goede start van Super Sunday door de winst van Heren Veteranen waren de dames aan de bal. Na een mooie, sportieve strijd trokken de dames helaas net aan het kortste eind. De wedstrijd tegen Sjinborn eindigde in 3-4. Vervolgens was het tijd voor het officiële gedeelte van de middag. Tijd om de winnaars van de ballonnenwedstrijd te huldigen én om de nieuwe Rabo-tribunebanken te onthullen.

Voorzitter Martin Daudey keek met de aanwezigen terug op de ontwikkelingen bij HCC. En de opening van het tweede veld was daar natuurlijk een belangrijk onderdeel in. Niet alleen voor de club, ook voor de winnaars van de ballonnenwedstrijd die bij de opening van het veld georganiseerd werd. Roan van Dun en Niels Gottenbos waren de gelukkige winnaars.

Vervolgens was het de beurt aan de mini’s van de week. Zij hadden de eervolle taak om de tribunebanken in aanwezigheid van hoofdsponsor Rabobank te onthullen. Amber en Emma uit meisjes E3 en Fenn en Rens uit jongens D1 onthulden onder toeziend oog van het aanwezige publiek de prachtige aanwinst voor de club.

tribune03 tribune02Foto:
De prijswinnaars van de ballonnenwedstrijd Roan van Dun (links) en Niels Gottenbos (rechts)

Foto:
Frank Bax en Hein Stark ontwikkelden de nieuwe tribunebanken