WK Beach tickets te koop bij Ledûbtoernooi

BUDEL – Op het 45e Ledûb Volleybaltoernooi dat plaatsvindt op 29, 30 en 31 mei kun je tickets kopen voor het WK Beach toernooi. Vanwege de extra aandacht die er dit jaar gaat naar het Beach Volleybalop het toernooi komt er een speciale Ticket Bal van de Nederlandse Volleybal Bond.

Door slim lobbywerk is het Ledûb Volleybal gelukt om 16 dames beachvolleybalteams van het hoogste nationale niveau naar haar 45e toernooi te krijgen. Er is voor hen nog een wildcard te verdienen voor het WK Beach, op 30 en 31 mei in Budel kunnen zij hiervoor officiële punten verdienen. Door de komst van de eredivisiespeelsters komt er een extra beachveld met tribunes op het toernooi, geheel opgezet in de officiële lijn van het Wereldkampioenschap. De Nederlandse Volleybalbond is hierbij betrokken en zorgt ook voor extra’s. Zo komt er dus een Ticket Bal te staan waarbij mensen kaartjes kunnen kopen voor de WK wedstrijden die eind juni, begin juli plaatsvinden. Ook komt er een smashmeter, waarbij sporters kunnen zien hoe hard ze een bal kunnen slaan.

Een team inschrijven voor het Ledûb Volleybal Toernooi kan tot 27 mei via www.ledubvolleybal.nl . Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/ledubtoernooi en www.twitter.com/ledubtoernooi.