HSLnet voorzitter bedankt Heeze-Leende

HEEZE-LEENDE – Harry Roumen, voorzitter van de Raad van Beheer Coöperatie HSLnet bedankt in een brief de inwoners van Heeze-Leende voor hun steun aan HSLnet. Hijs schrijft onder meer:

(…)”Een paarweken terug deed ik in de Parel een oproep aan u allen om uw belofte waar te maken en lid te worden van HSLnet. Het heeft geholpen. HSLnet heeft net een fantastische actieperiode achter de rug en daarvoor wil ik graag de inwoners van Heeze, Leende, Leenderstrijp en Sterksel bedanken. Ruim 80 nieuwe HSLnet leden hebben zich in juni aangemeld op HSLnet, glasvezel met een ideaal. Een mooi resultaat. En we gaan ervan uit dat er nog velen zullen volgen. En terecht. HSLnet bewijst een stabiel netwerk te zijn.”(…)

(…) “En hoe meer leden, hoe eerder we ook het totale buitengebied van glasvezel kunnen voorzien. Inmiddels ligt in alle kernen inclusief Leenderstrijp, op Bedrijventerrein De Poortmannen, in Kasteel Heeze, bij Kapellerput/Crematorium, op de Huisvenseweg in Heeze en op het Providentiaterrein in Sterksel HSLnet glasvezel. Wij geloven nog steeds dat de coöperatieve geest en solidariteit hier dusdanig groot is, dat wij het met elkaar, voor elkaar krijgen.”(…)