Vernieuwde website KBO Heeze

HEEZE – Tijdens de najaarsbijeenkomst van KBO Heeze werd op woensdag 28 oktober de vernieuwde website gelanceerd. Na enkele maanden hard werken achter de schermen werd met een ferme gongslag de websitedoor de voorzitter, mw. Roos Daemen, gepresenteerd. De lay-out van de website is geheel vernieuwd, maar ook zijn er nieuwe functionaliteiten aan de site toegevoegd. Zo is op de homepage het laatste nieuws en de agenda met de eerste komende activiteiten terug te vinden.

Interactie met de leden
Nieuw is de mogelijkheid voor bezoekers om te reageren op het laatste nieuws, waardoor er meer interactie op de site komt. Op de vernieuwde website hopen wij onze leden te voorzien van actuele informatie over de toekomstige activiteiten én een terugblik te geven op eerdere activiteiten.

Mobiele website
Tegenwoordig wordt de website niet alleen maar bekeken op een grote computer thuis. Ook onze leden bekijken vlug de foto’s van de laatste activiteiten en lezen het nieuws op hun tablets of mobiele telefoon. Een mobiele website kon dan ook niet uitblijven. Daarom is de nieuwe site helemaal responsive gemaakt, wat betekent dat de site zich automatisch aanpast naar de grootte van het scherm. Gebruiksgemak staat dus op de eerste plaats!

Bent u benieuwd naar de nieuwe website van KBO Heeze? Kijk dan op www.Kbo-heeze.nl