HEEZE – Ter gelegenheid van haar 20-jarig bestaan presenteert het meerstemmige Popkoor Lanara op zaterdagavond 14 en zondagmiddag 15 november a.s. een spetterend concert in Dorpshuis ’t Perron met alsthema “Reflections”.
Een verassend concert waarin het publiek terug in de tijd gaat en vandaar uit weer naar het nu. Iedereen die van een gevarieerd muziekrepertoire houdt en in of buiten Heeze-Leende woont, is van harte welkom.

Lanara deelt het podium met een drietal gasten, die ze heeft uitgenodigd om tijdens de concerten een gastoptreden te verzorgen. Op zaterdagavond en zondagmiddag brengt het Demoteam van Dansschool The Boogie Academy een spetterende en swingende dansshow

Boswachter, tekstschrijver, dichter en zanger Mari de Bijl uit Heeze zingt op zaterdagavond authentieke Brabantse liedjes.

Op zondagmiddag brengt Mannenzanggroep Plezant, eveneens uit Heeze, een sfeervol muzikaal optreden. Ze zingen vierstemmig en hun repertoire bestaat uit “barbershop” liedjes, Nederlandstalige meezingers en spirituals.

Toegang
De toegangsprijs is € 5,– per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 16 oktober bij Dorpshuis ’t Perron en een half uur vóór aanvang van de concerten in ’t Perron.

Denk je na het concert, daar zou ik ook wel willen zingen… Popkoor Lanara repeteert iedere dinsdagavond van 20.30 tot 22.30 uur in Dorpshuis ’t Perron in Heeze. Kom gerust een kijkje nemen. Meld je vooraf even aan via www.lanara.nl/contact