Jeugdtoneelgroep KPJSOS speelt ‘ANNA’

SOERENDONK – Anna’s vader is de Italiaanse hoteleigenaar Enrico die meer oog lijkt te hebben voor edele viervoeters dan voor zijn ‘eigen raspaardje’: zijn leuke dochter. Maar Anna neemt hem dat niet kwalijk.Samen met Kokkie en Freddy en de kamermeisjes runt ze met veel plezier het hotel. En daar komen gezellige en minder gezellige mensen voorbij.

Want wat voeren Gertrude en haar op het oog lieftallige dochters in hun schild? En blijft Enrico’s blik alleen op paarden gericht of gaat hij zien wat zich voor zijn ogen afspeelt? Gelukkig is daar Benjamin. Deze beroemdheid weet een prachtige vlinder zeer te waarderen. Komt het tot een ‘happy end’ zoals dat hoort in een sprookje?

De jeugdgroep van de Soerendonkse Toneelvereniging KPJ-SOS is ‘alive and kicking’! Zo’n twee-en-twintig enthousiaste actrices en drie stoere acteurs staan drie keer op de planken en trakteren u op het moderne sprookje ‘Anna’ van Sylvie Gruijters.

Zin in een leuk en betaalbaar uitje voor het hele gezin? Bezoek dan de voorstelling, gespeeld en gezongen door deze jeugdige aanstormende talenten! Spannend en gezellig voor jong en oud(er)!

Datum/aanvang: zaterdag 28 november 2015 om 14.00 uur en 20.00 uur, zondag 29 november om 14.00 uur
Plaats: Den Donck te Soerendonk
Entree: volwassenen/vanaf 13 jaar € 3,50, jeugd t/m 12 jaar € 2,00
Via voorverkoop op zaterdag 21 november 2015 van 16.00 tot 17.00 uur in Den Donck.

Meer informatie Kijk op www.kpj-sos.nl en Facebook: KPJ-SOS toneel Soerendonk