Kerstconcert Budels Gemengd Koor.

BUDEL – Op zaterdag 12 december zal er een kerstconcert plaatsvinden van het Budels Gemengd Koor. Het koor gaat bekende en minder bekende kerstliederen ten gehore brengen uit diverse Europese landen en zal muzikaal ondersteund worden door haar eigen combo.

Budels Gemengd Koor is er in geslaagd  een heel  bijzondere gast  te strikken voor haar kerstconcert.  Niets minder dan het Mandoline Ensemble  “The Strings” uit Stein. In 2011 werd dit ensemble Europees kampioen op het internationaal concours in Zell am Main in Duitsland.  Zij traden op in binnen en buitenland en maakten al vele CD’s die ook in het buitenland goed verkocht worden. De Strings staan o.l.v. Annemie Hermans, de inmiddels koninklijk onderscheiden oprichtster die, ook als soliste, haar sporen heeft verdiend in de wereld van mandoline en gitaar.

Ook de “VokaLadies”,  een groot vrouwenkoor  uit het Duitse Waldfeucht doet mee.  Zowel het Budels Gemengd Koor als de VokaLadies  zingen  onder leiding van dirigente Hilde Ubben. Ook zullen de twee koren samen enkele liederen ten gehore brengen.

Iedereen zal zijn uiterste best doen om U een aangename avond te bezorgen.  Kom op zaterdag 12 december naar de Borgh in Budel en laat U in kerststemming brengen door de sfeervolle gezangen  en grijp de kans om een excellent mandoline-orkest  te beluisteren! Zomaar gratis voor niks!  Het concert begint om 20.00 u.

Mocht U op deze dag verhinderd zijn, dan heeft U nog een kans om B.G.K. te horen op zaterdag 19 december in de Kerk van O.L. Vrouw Visitatie te Budel. Om 11.30 u. zal B.G.K. de Pastoral Messe uitvoeren van Ignaz Reihmann en kerstliederen zingen in het kader van de kerstviering van de K.B.O. U hoeft geen lid te zijn van de K.B.O. om deze muzikale viering bij te wonen. Iedereen is welkom!

Op 24 december  om 17.00 u.   zingt het Budels Gemengd Koor de Pastoral Messe en kerstliederen in de Sint Gertrudis kerk te Maarheeze.

 

image007

Gruppenbild VokaLadies